søndag 5. juli 2009

Miss JS - the new star in Indonesia!



I Padang er hvite et sjeldent syn. Dette gjelder spesielt unge, pene og blonde jenter! Vår kjære Janne ble avfotografert da hun trente på treningssenteret, og reportasjon ble FØRSTESIDEOPPSLAGET! Reportasjon handlet om at trening har blitt den nye trenden i Padang, og Janne var prakteksempelet på hva god helse kan bringe! Vi fikk vite at avisen hadde i gjennomsnitt over 1 million lesere daglig! 1 MILLION!!!! Hun ble straks populær i miljøet, og legene på sykehuset hvisket og tisket om henne dagene etter oppslaget. Det ble oppstyr:) Flere ville håndhilse og avbildes med den nye kjendisen!

Vår vertsmor, Dr. Rima, er en kjent programleder i en myndighetsstøttende tv-kanal, og hun inviterte Janne som gjest på et debattprogram om osteoporose og trening. I debattpenalet fant vi en høyt respektert ortopedisk kirurg og en lege spesialisert i sportsmedisin. Dr. Rima presenterte Janne som grunnlegger og president i Placebo Ballklubb for medisinstudenter, sporty og ung utvekslingsstudent fra Norge! Janne skulle vise tv-seere treningsmetoder man bør unngå når man har osteoporose. Programmet var på indonesisk og ble DIREKTE SENDT! Yassin og jeg satt blant publikumet og nøt synet av at Janne tok tv-seerne med storm! Denne opptredenen vil gi Janne ekte stjernestatus over natten!!!!

Yassin, Adam og jeg føler oss heldige som fortsatt har Janne med oss i vår hektiske reiserute for det kunne lett bli annerledes hvis hun hadde takket ja til alle avisintervjuene og tv-opptredene hun fikk i ettertid:)

1 kommentar:

  1. Hehe, dritbra Janne :) Virker som om det er mye action på dere

    SvarSlett