torsdag 2. juli 2009

2. juli Siste dag og Farwell Party

Idag skulle vi på vår siste morgen møte med alle legene. Møtet ble litt lenger idag, som vanlig ble det 2 case presentasjoner med lengere diskusjon på indonesisk. Fadil hadde ordnet istand slik at vi skulle opp og si noen ord om våre erfaringer, møter med pasienter og personalet på sykehuset. Vi skulle ta farvel med alle sammen, våre tutorer, venner og ikke minst professorene med faste plasser. Det ble en hjertelig session med godord om møtene og erfaringene vi hadde gjort oss den korte tiden vi hadde vært her. Adam hadde palpert den største milten han noen sinne vil kunne palpere! Vi hadde lært masse og satte pris på måten vi ble tatt i mot og fleksibiliteten i å kunne gå rundt i forskjellige avdelinger på indre medisinsk avdeling.

Det ble en hektisk dag. Etter morgenmøte skull vi få med oss det vi hadde gått glipp av eller ønsket å se om igjen for siste gang. Adam og Yassin skulle ville få med seg en fødsel , noe jentene dagen i forveien hadde opplevd og anbefalte. Det ble en tur opp til føden, men ingen fødsel idag fikk vi beskjed.


Senere på dagen var det dukket for farewell party! Vi ble som vanlig kjørt til et hemmelig sted i byen, og når vi kom fram ble vi møtt med en del nye fjes, lokale medisinstudenter vi ikke hadde sett før. Alle hadde lyst til å ta et siste farvel med oss og det var utrolig hyggelig stemning! Selv våre gode venner dr. Fadil og dr. Yanni dukket opp etter kveldsskift. Skjulte talenter dukket opp da par lokale studenter tok til piano spilling og sang. Og vår egen Linda fremførte i takknemlighet en rørende balade og sang på vitenamesisk for de fremmøtte. Det ble helt stille i salen! Det var ingen tvil om at alle likte det de hørte!

Så var det duket opp for avslutningstaler fra vår søster LEO, Finesa og tidligere CIMSA leder Milla og ikke minst noen kloke ord fra dr. Fadil som delte sine erfaringer og som selv hadde vært i Lund i Sverige på IFMSA utveksling noen år tidligere. Vi fikk si noen ord avslutningsvis om oppholdet, møte med sykehus personalet, kulturen, og ikke minst våre medstudenter som hadde tatt så godt mot oss og gjort oppholdet til 3 uforglemmelige uker . Helt på tampen fikk vi noen timer med dr. Fadil og dr. Yanni på en felles avslutning med karaoke og duryan, en lokal stinkbombe av sesongfrukt. Det var dog en hjertelig avslutning!

Yassin

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar