onsdag 8. juli 2009

7.-8. juli- Sol-, surfe- og badeferie:)






Etter at vi kom til Bali har vi hatt mange etterlengtende avslappende dager på stranda der vi ikke har gjort annet enn å slikke sol, lest ferdig bøkene våre, badet og surfet. Vi har rett og slett nytet livet maksimalt på denne lille ferieøya i det indiske og indonesiske hav!

Reisefølget på 4 ble ekstendert til 6 da Ibrahim og Sanchu (kameratene til Adam og Yassin) kom på tirsdag. Vi utfordret de store bølgene idag og dro ut for å surfe. Jeg, med meget høy selvtillit etter sist gangs suksess, ble bokstavelig talt mørbanka av de ville bølgene. Det var sterk strøm, og jeg "drukna" flere ganger enn jeg var på brettet for å si det sånn. Hehe. Vi avsluttet den siste dagen på stranda med å spille volleyball! Vi fikk med oss to karer fra Canada og Tyskland som var ganske gode. Vi fikk straks publikum, og to lokale fyrer hang seg på! Koselig!

Tiden fløy, og Janne og jeg kom på at vi skulle rekke å hente klærne vi sendte til vask. Janne sprang av gårde som om det gjaldt liv og død og kom akkurat 5 minutter før stengetid. MEN DE HADDE STENGT FOR DAGEN!!! KATASTROFE!!! Vi skulle reise i natt så vi var avhengig av å få klærne. Janne ringte dem og kjefta på dem fordi de hadde stengt for tidlig. Det endte med at de sendte ei jente for å åpne opp for oss. Bra innsats, Jannemor:)

For noen dager siden var vi ute på et utested som heter Bounty. Det var stappfullt der, og der vimset det alle slags typer mennesker rundt der. Fra småunger som så vidt rekker opp til bardisken til godtvoksne advokater som kanskje burde ha lagt partylivet bak seg for lengst. Yassin var på scenen og underholdt oss med trommespill. Han erobret senere dansegulvet med ei søt lokaljente som senere viste seg å være prostituert!!! Det var faktisk vanskelig å skille dem fra lokale. Vi ble senere på kvelden frastjålet mobil og kamera. Midt på dansegulvet! Vi fikk heldigvis sperre mobilabonnementet. Takket være Tormod:) Vi hadde også fått overført bildene over på min pc dagen før så vi mistet ikke bildene! Vi dro straks til politistasjonen og meldte i fra om lommetyveriet. Det var litt av sted vi kom til! Vi måtte vekke politimesteren og assistenten hans. Da vi fylte ut skjemaet observerte vi flygende kakkerlakker og rotter løpende mellom skrivebordet og sofaen. Velkommen til et eksotisk land! Politiet var faktisk mer interessert i bakgrunnen min enn anmeldelsen vår. "You look like an Indonesian girl!" Da vi endelig kom tilbake på hotellet, slitne og trøtte etter en lang dag, ventet et syn utenom det vanlige oss. Det lå en klissnaken fyr på magen rett utenfor inngangen vår!!! Hehe. Vi brøt ut i latter samtidig, og kameraten hans kom løpende ut! Han ble fort reddet:)

Bali har ikke vært uten action! Men det er vel sånne episoder som gjør at turen er verdt å huske i ettertid! Imorgen starter et nytt kapittel. Da reiser vi til India:)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar