lørdag 20. juni 2009

19. og 20. juni: Og vips saa var vi fjerdeklassinger.. :)


I gaar var resultatene paa eksamen endelig inne, og vi fikk bekreftet at eksamen var bestatt! Med det fulgte selvfolgelig ekstase, og vi er ikke blitt mer muslimer her nede enn at det maatte feires med en fest ;) Saa da tok to av ass.legene vi har blitt kjent med og folk fra mix-gymmen oss med ut paa en av Padangs sjeldne klubber. Ikke saa overraskende var jente/gutt fordelingen her oss:resten.. Etter hvert var det klart for konsert, og vi har til vaar overraskelse begynt aa like indonesisk musikk. Men sirkusartister som vi er her nede, kanskje i storst grad jeg, ble vi fort inkludert i denne konserten og dratt opp paa scenen for aa synge (paa indonesisk!?) :) Kvelden ble avsluttet med overnattingbesok hos vaar kjaere ass.lege dr. Yanni. Familien vi bor hos ville nok aldri godtatt at vi ble ute saa seint.

Neste morgen (06.30 paa en lordag!) matte vi tilbake til sykehuset. I dag fikk vi sneket oss inn paa pediatrisk avdeling (som en naturlig oppfolging av at vi var blitt 4. klassinger). Her motte vi et barn med revmatisk feber, saa vi fikk lyttet etter "bilyden vi nok aldri kommer til aa hore" ;) Fikk og mote et barn som hadde TGA, men som hadde overlevd pga. septumdefekt. Vi gleder oss til pediatri! Resten av dagen hang vi paa poliklinikken. Utrolig trist aa mote pasienter som egentlig er saa syke at de maa legges inn, men som er nodt til aa avstaa siden de ikke har penger nok til aa betale for behandlingen.

Etter jobb var det hjem for aa pakke, siden vi skal ut aa se mer av Sumatra i helgen. Det er overlegen paa tropemedisinsk avd. som har arrangert dette for oss og resten av ass. legene. Paa veien til byen vi befinner oss i naa har vi faatt sett en veldig fin foss, spist tradisjonsrik mat (inkl. stekt buffalohud som Linda saa treffende mente luktet nyvasket hund) og blitt klapset til av aper og sett mye sykt vakker natur. God stemning mao. :)

Det blir vel ikke lenge for vi skal legge oss naa. I kveld blir forste kvelden vi sover i hver vaar enkelseng, og jeg kjenner jeg er litt skeptisk til dette. For skulle det komme noen bugs aa angripe oss om natten er det en trost i at Linda ligger ved siden av :) Maa legge oss tidlig siden gutta skal opp og spille fotballkamp kl. 7 i morgen. De har nemlig blitt stjernene paa sykehusets fotballag, og har automatisk faatt plass i start-11 ern, hehe. Dette maa vi selvfolgelig faa med oss! Men for vi legger oss vurderes en aldri saa liten skogstur. Eller ikke, siden det finnes tigre i jungelen her.. Det blir noe helt annet enn elgen jeg frykter hjemme kan man si..

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar